söndag 17 juni 2012


I fredags kväll så ringde telefonen vid halv tio och det var som så att vi fick vår reservplats på spårtävlingen i Oskarshamn! Så snabbt ner och ladda med godbitar från affären och sedan läggdax för både mig och Oskan. Trött som tusan på lördagsmorgonen så gav vi oss iväg, kan väl säga att jag hade behövt en kanna kaffe eller två.
När jag kommer till Mönsterås så kommer jag på att stövlarna står hemma och konstaterar att det hade varit bra att ha dom då regnet öser ner... men tur att man har en uppsättning med kläder i bilen ändå.
Spår 5 lottar vi och det verkar som om regnet lugnar ned sig lite. Påsläpp gick bra fast hon hade lite svårt att bestämma om spåret verkligen låg där hon trodde det gjorde men rätt håll blev det iallafall. När vi har kommit ur rutan ca 50 meter så öppnar sig himmlen och det lilla av spåret som fanns fortsatte att regna bort:( Oskan slet och jobbade men hade svårt att fästa i spåret och då är det inte lätt att hitta pinnar.... Så tyvärr så gick inte detta spåret bra men det finns ju fler tävlingar att anmäla till så det är ju lugnt:)
Dyngsur som fan återvänder vi för att höra hur det har gått för de andra och det verkar som om alla hade svårt i spåret, ösregnet hade ju inte gjort det lätt för hundarna direkt. Men det är ju alltid lika trevligt att stå och snacka strunt med en massa roliga hundmänniskor. Så även om det inte gick bra för oss så var det en bra dag!

2 kommentarer:

Lena o Yxa o Haxe sa...

Så tokigt det kan bli när himlen öppnar sej. Men det är bara på igen. Nästa gång så kommer det att funka, var så säker. Kram//Lena

Anonym sa...

Ja, jag kan väl inte påstå att jag tyckte det var en sådär mysig skogstur direkt;) totalt genomblöt från topp till tå!! Men trots allt så är jag nöjd med Oska som slet i 30 min för att verkligen göra sitt jobb men tyvärr så gick det inte som vi ville men det finns ju som sagt fler tävlingar!! Ger mig inte så där lätt;)
/Annelie