söndag 6 maj 2012

Jaha...

...då har vi varit iväg och tävlat spår igen och återigen fått åka hem utan att få vara med på varken uppletande eller lydnad:(
Upptagsrutan idag börjades med bakspår men med tanke på hur rutan såg ut så kan jag förstå att det blev så. Tog mig själv i kragen och tänkte över hur jag skickar henne igen och då tar hon rätt håll. Hon tuffar på och jag håller inte speciellt hårt i linan då hon känns lite osäker på spåret. Mycket snurr i början och lite osäkerhet från hennes sida. Sen jäklar känns det som om hon får tag på spåret och ligger på som en galning i linan. Det känns verkligen som om hon har spåret och jag har inte mycket annat val än att lita på henne. En pinne hittar hon och sen tuffar hon vidare...tyvärr så blir det den enda pinnen som hon får med sig in.
När jag visar spåret på gpsen för spårläggaren så visar det sig att hon har strulat i början (förmodligen bytt spår) och sedan hittat det där hon kändes säker, spårat nästan klockrent genom hela spåret men inte plockat pinnar....då spelar det liksom ingen roll hur bra hon spårar! Så hon spårade 2 km på 22 minuter med en pinne in... Blir mycket plocke pinn träning nu i sommar!

Sen så skulle det vara kul om vi kunde göra bra ifrån oss även i brukset, jag vet ju att hon kan!! Å nu när vi har löst det mesta i lydnaden och hon dessutom kryper de där jäkla 12 meterna på träningarna så blir det surt om det ska börja krångla i spåret.

Men, men fick ju även idag gofika hos Lotta och Micke och fick pussa på Lexa denna helgen med. Å några goa skratt åt Csolo som tydligen har bott in sig ordentligt hos familjen Kjellberg :) Vet dock inte hur vi gör med filmerna Lotta, vill vi verkligen sätta oss i den sitsen?? ;)

Sen blev det fotboll i Mörbylånga och heja på Jesper och hans lag, vann gjorde dom med 6-1!! Å sen blev det ytterligare en fika med Sabina och Magnus som trillade in efter de hade varit och fodrat hästarna. Så nu är det bara att slappa som gäller och hoppas att min jäkla huvudvärk kan fara och flyga sin kos.

Men konstigt nog så är jag inte så sur som jag kanske borde vara, vi får helt enkelt bara ta tillvara på den tiden som vi har på tävlingbanorna och göra det allra bästa av det, vet ju att hon kan göra riktigt bra ifrån sig så vi hoppas att det ska visa sig, helst inom en snar framtid:)

Ha det gott!!

1 kommentar:

Lena sa...

Gillar er , dej o Oskan , som ligger i o tävlar. Vet hur tokigt det kan bli ibland men det är bara o bita ihop och komma igen. Vi kommer säkert alla att göra underverk efter träningslägret i "mörka smålandsskogarna" i kristihimmelsfärdshelgen. Längtar som en tok till dess och det ska bli så roligt att få träna med dej o alla andra en hel helg. Vi är laddade för det, kram från oss o vi ses//Lena, Haxe o Yxa